YUVADAN AYRILIŞ
Üç sene boyunca mezuniyet özlemi çeken bizler, şuanda yuvadan ayrılışın sevinci ve üzüntüsü içerisindeyiz.
Ortaokuldan sonra okumak ve bir sanat öğrenmek üzere meslek lisesine yazıldık. Amacımız mesleğin inceliklerini ve tekniğini öğrenmek, işinin ehli bir sanatkar olarak hayata atılmaktır. Bu gün bu gerçekleşti. Ama üç sene içinde hocalarımıza, arkadaşlarımıza ve okulumuza doyamamak hissi ile, okulumuzu bitirmenin verdiği sevinç ve mutluluk bize acı geliyor.
Geleceğimizi kıymetli hocalarımızın yardımı ile öğrendiğimiz sanatımıza bağlılık. Okuldan ayrıldığımız bu günde önümüze yeni bir hayat çıkmış gibi. Bu hayat bizi bekliyor. öğrendiklerimizin ne işe yaradığını şimdi daha iyi anlayacağız. Şimdiden heyecan içerisindeyiz. Burada öğrendiklerimizin hayattaki faydalarını görür gibiyim. Ne mutlu bizlere. Hepimizin elinde teknik bilgi,sanatımızın, altın anahtarı var.
Sanatımız sayesinde hayatta başarılı olacağımıza inanıyor ve güveniyoruz. Yurt ekonomisinde en büyük görev bizleri bekliyor.
Bütün arkadaşlarıma hayatlerında başarı ve mutluluklar diliyorum.
Son Sınıf Öğrençileri Adına
İZZET MAZMAN 1977-ZİLE
( 2007 senesinde rahmetli oldu)

ZİLE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ 1977 SENESİ YILLIĞI GENEL

OKULDAN DİPLOMA ALIRKEN
SEVGİLİ ÖĞRENCİLER:
1976-1977 Öğretim yılı biterken bir yıllık çıkarmayı tasarladık. Yıllık çıkarma fikrini veren ve bizleri destekleyen müdürümüz sayın Mustafa Öznur'un bu yoldaki gayretlerini teşekkürle yad etmeyi vazife bilirim.
Sizler için hayatın şaka tarafı bitti.Gerçek yüzü başlamak üzere. Hayat mücadelesine yeni başlıyorsunuz çetin fakat ümitli hayat yolunda yılmadan çalışan kazanır, sizlerinde başarılı olacağınızı ümit ve temenni ederim.
Böyle bir hatıra yıllığını her yıl çıkarmak çok iyi olur . Ancak maddi külfeti ve dağınık işlerin takibi çok güc oluyor. İlk olarak çıkardığımız bu yıllığın ilerdede devamı en büyük arzumuzdur. İleriki yıllarda yıllığa baktıkca okul sıralarını özlemle ararsınız. Bu bakımdan yıllık en büyük gençlik hatırasıdır.
Sözlerimi bitirirken yıllığın çıkmasında gayret gösteren atelye şefi arkadaşlarıma, özellikle Tesviye Atelyesi Şefi Ali Elçin'e teşekkür ederim.
Bundan sonraki ömrünüzü gönlünüzce sağlık ve saadet içerisinde geçmesini diler. Hepinizin gözlerinden öperim.
TERTİP KOMİTESİ ADINA
Galip Kılıç (Edebiyat Öğretmeni)
ÖĞRETİM BİNASININ ÖNDEN GÖRÜNÜŞÜ 
ATELYELERİN TOPLU GÖRÜNÜŞÜ
AĞAÇ İŞLERİ ATELYESİNDE YAPILAN İŞLERDEN ÖRNEKLER 

METAL İŞLERİ ATELYESİNDE YAPILAN İŞLERDEN ÖRNEKLER
TESVİYE ATELYESİNDE YAPILAN İŞLERDEN ÖRNEKLER
OKUL KROS TAKIMI
OKUL MÜDÜRLERİMİZ VE OKULUMUZUN ALDIĞI KUPALAR
OKULUMUZDA YAPILAN İŞLERİN NAKLİ
OKUL ÖĞRENCİLERİ KİMYA DERSİNDE


 OKUL VOLEYBOL TAKIMI

OKUL GENÇ BASKET TAKIMI

OKUL FUTBOL TAKIMI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder