YUVADAN AYRILIŞ
Üç sene boyunca mezuniyet özlemi çeken bizler, şuanda yuvadan ayrılışın sevinci ve üzüntüsü içerisindeyiz.
Ortaokuldan sonra okumak ve bir sanat öğrenmek üzere meslek lisesine yazıldık. Amacımız mesleğin inceliklerini ve tekniğini öğrenmek, işinin ehli bir sanatkar olarak hayata atılmaktır. Bu gün bu gerçekleşti. Ama üç sene içinde hocalarımıza, arkadaşlarımıza ve okulumuza doyamamak hissi ile, okulumuzu bitirmenin verdiği sevinç ve mutluluk bize acı geliyor.
Geleceğimizi kıymetli hocalarımızın yardımı ile öğrendiğimiz sanatımıza bağlılık. Okuldan ayrıldığımız bu günde önümüze yeni bir hayat çıkmış gibi. Bu hayat bizi bekliyor. öğrendiklerimizin ne işe yaradığını şimdi daha iyi anlayacağız. Şimdiden heyecan içerisindeyiz. Burada öğrendiklerimizin hayattaki faydalarını görür gibiyim. Ne mutlu bizlere. Hepimizin elinde teknik bilgi,sanatımızın, altın anahtarı var.
Sanatımız sayesinde hayatta başarılı olacağımıza inanıyor ve güveniyoruz. Yurt ekonomisinde en büyük görev bizleri bekliyor.
Bütün arkadaşlarıma hayatlerında başarı ve mutluluklar diliyorum.
Son Sınıf Öğrençileri Adına
İZZET MAZMAN 1977-ZİLE
( 2007 senesinde rahmetli oldu)

İlçemiz Tek.Ve End.Mes.Lisesi İNOVASYON´da derece aldı

Zile Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi tarafından yapılan proje 3. Oldu.

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından 2012 yılında hazırlanan "Bölgesel İnovasyon Stratejisi ve Eylem Planı" kapsamında 5 Haziran 2013 tarihinde Samsun´da Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat illerinden ortaokul ve lise öğrencilerin katılımı ile düzenlenen BÖLGESEL İNOVASYON YARIŞMASI VE PROJE PAZARI etkinliği yapıldı.  Yaklaşık 150 öğrenci ve öğretmenin katılımı ile gerçekleştirilen yarışmaya ilçemizden Fevzi Çakmak Ortaokulu’ndan Ceren Ezgi Doğan ve Zile Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nden Mert Özdemir katıldı.
12. Sınıf öğrencisi Mert ÖZDEMİR tarafından yapılan “çöp toplayan robot” projesi 3. Olarak ödül almaya hak kazandı. Kazanan projenin danışman öğretmenliğini öğretmenimiz Ali Rıza DOĞAN yaptı.
Samsun Cumhuriyet Meydanında yapılan Yarışmanın ödülleri, Samsun Valisi Sayın Hüseyin Aksoy tarafından takdim edildi.
Öğrenci ve öğretmenimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.


İNOVASYON YARIŞMASIİNOVASYON YARIŞMASIİNOVASYON YARIŞMASIİNOVASYON YARIŞMASIİNOVASYON YARIŞMASIİNOVASYON YARIŞMASIİNOVASYON YARIŞMASIİNOVASYON YARIŞMASI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder